Refurbished vs Second Hand

REFURBISHED

Ce sunt produsele Refurbished ?

Produsele refurbished comercializate de catre SOFT-IT COMMERCE (Brand-ul PC REFURBISHED) sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind special create pentru mediul de afaceri. Sunt produse ale brand-urilor de top: DELL, HP, IBM, Fujitsu Siemens, LENOVO care arata bine si functioneaza excelent. Produsele refurbished prezinta semne mai mici de uzura fata de cele second hand.

 

Un produs refurbished pleaca spre tine:

 • In cutie, protejat de socurile transportului.
 • Cu 2 ANI GARANTIE sau GARANTIE PE VIATA
   
 • SURPRIZA: fa-ti cont acum si poti castiga 1 an garantie suplimentara BONUS pentru unele produse refurbished din categoriile: laptopuricalculatoaremonitoare si workstation-uri
 • Atentie: nu toate produsele beneficiaza de aceasta SURPRIZA. Vei afla daca ai castigat 1 an garantie suplimentara BONUS in momentul confirmarii comenzii. CREEAZA CONT
 • Garantia pe Viata reprezinta 5 ani de zile din momentul facturarii si se refera la perioada optima de viata a produsului

 

 • Cu Windows licentiat, preinstalat (Windows 7 Home/Pro sau Windows 8.1, Windows 8.1 Pro, Windows 10 Home, Windows 10 Pro)
 • Cu partitie de Recovery, care iti permite reinstalarea sistemului de operare in cateva click-uri.
 • Cu disc CD Softuri Utile (in format electronic).
 • Cu toate cablurile aferente (cablu curent, cablu semnal).

 

De unde provin produsele REFURBISHED ?

Sunt echipamente IT ce au fost utilizate in mediul de afaceri european si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator (Dell, HP, IBM, Lenovo, etc.). Acolo sunt testate atent, pentru ca toate componentele sa functioneze optim. In final, dupa ce toate testele sunt trecute si functioneaza la parametri specificati de producator, sunt certificate si reintroduse pe piata sub denumirea refurbished.

 

 

SECOND HAND

Ce sunt produsele SECOND-HAND ?

Produsele second hand comercializate de catre SOFT-IT COMMERCE (Brand-ul PC REFURBISHED) sunt echipamente IT cu configuratii solide, fiind produse ale unor branduri precum IBM, Fujitsu Siemens, Dell, HP, care sunt in perfecta stare de functionare, dar pot prezenta zgarieturi pe carcasa sau pot avea defecte optice.

 

Un produs second hand pleaca spre tine:

 • In cutie, bine impachetat, protejat de socurile transportului
 • Cu 1 an garantie
 • Cu cablu curent.

 

De unde provin produsele SECOND HAND ?

Sunt echipamente ce au fost utilizate in mediul de afaceri si care, prin diferite programe de leasing, se reintorc la producator. Acestea sunt testate, iar daca indeplinesc conditiile de functionare, sunt repuse pe piata. O data ajunse la PC REFURBISHED, le testam cu atentie, individual, pentru a ne asigura ca vor functiona optim.

De ce sa aleg SECOND HAND ?

Iti oferim produse second hand pentru ca tu sa poti alege un produs la un pret mai mult decat prietenos. Esti sigur ca functioneaza perfect si ai garantie 1 an.

 


Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /storage/web/pcrefurb/public_html/index.php on line 105