Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor

 

OBSERVATII: Firma SOFT-IT COMMERCE SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru serviciile oferite de firmele de curierat cu care colaboreaza.

Ne rezervam dreptul de NU livra comenzile catre persoane fizice care REFUZA sa ne furnizeze CNP-ul pentru intocmirea facturii fiscale.

 

Transport Gratuit pentru comenzi cu valoarea totala mai mare de 599,99 RON (tva inclus)*.

 

SOFT-IT COMMERCE SRL (brand-ul PcRefurbished) garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor comercializate.

 

GLS_pc_refurbished     Livram cu DPD_pcrefurbished      Livram cu FAN COURIER_pcrefurbished

 

Produsele comandate in magazinul online www.pcrefurbished.ro se livreaza in toata tara**, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii.

Toate comenzile receptionate pana la ora 1200 se proceseaza si pleaca de la noi in aceeasi zi. Comenzile primite dupa aceasta ora vor fi procesate in ziua urmatoare.

 

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 599,99 RON (tva inclus) si in limita a 15 kg, care au ca mod de livrare curier, se va aplica un cost de transport in valoare de 25 ron (tva inclus) in reteaua de acoperire a firmelor de curierat cu care exista contract semnat.

Distribuitorii beneficiaza de transport gratuit pe raza de actiune a firmelor de curierat cu care avem contract, pentru comenzi de minim 1100 lei + TVA.

 

**Ne rezervam dreptul de a nu livra colete in zonele (localitatile, comunele, satele) care nu se afla in aria de acoperire a firmelor de curierat mentionate mai sus si pentru care se percep km exteriori.

 

Pentru lista completa cu locatiile DPD din tara click aici.

Pentru lista completa cu locatiile FAN COURIER din tara click aici.

Pentru lista completa cu locatiile GLS din tara click aici.

 

In timpul livrarii pot interveni factori care pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat, cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, blocaje rutiere, etc.. Ne cerem scuze pentru orice neplacere cauzata de aceasta situatie.

 

Returnarea produselor achizitionate se face prin curier rapid (FAN COURIER), catre SOFT-IT COMMERCE SRL din Timisoara. Mai multe detalii gasiti la pagina Returnari.

 

Pentru alte detalii privind livrarea produselor, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact.

 

* valabil cu exceptia distribuitorilor.