Despre noi

Comercializam laptop-uri, calculatoare, servere, statii grafice, monitoare, tablete refurbished, second hand si noi, software de gestiune, software de contabilitate, cream pagini web si oferim solutii it complete construite pe nevoile tale.

Compania SOFT-IT COMMERCE a fost infiintata in 2011 de doi tineri pasionati de domeniul IT si are ca obiect principal de activitate oferirea de solutii IT complete partenerilor sai. Este sustinuta de o echipa de profesionisti gata sa raspunda prompt oricaror cerinte. PcRefurbished este brand-ul firmei SOFT-IT COMMERCE SRL, iar pagina de internet www.pcrefurbished.ro reprezinta un magazin online de produse si echipamente IT&C refurbished, second hand, precum si noi.

 


Ce oferim ?
Solutii it complete pentru nevoile afacerii tale: calculatoare refurbished, laptopuri refurbished, servere refurbished, statii grafice refurbished cu licenta windows Microsoft refurbished, tablete, software de contabilitate si gestiune, antivirus, precum si calculatoare second hand, laptopuri second hand, monitoare second hand si altele.

Echipamentele comercializate sunt produse refurbished, second hand si noi, din gama business, ale brand-urilor de top: DELL, HP, IBM, FUJITSU SIEMENS, LENOVO. 
Servicii IT de consultanta pentru identificarea solutiei care se potriveste companiei tale.
Comert echipamente it, software gestiune si contabilitate, antivirus.
Alte servicii: creare pagini web, bannere, logo-uri, identitate vizuala pentru compania ta.
GARANTIA la produsele comercializate se poate extinde pana la 5 ANI.

Peste 90% dintre produsele prezentate pe site se afla in stoc si pot fi livrate in 24 - 48 ore. Livrarea echipamentelor se face exclusiv prin curierat rapid. Detalii despre livrarea produselor se gasesc accesand meniul Date despre livrare, din subsolul paginii de internet www.pcrefurbished.ro.

 

 

Datele firmei

 

Denumire firma: SC SOFT-IT COMMERCE SRL

Cod fiscal: RO29332350

Nr. Registrul Comertului: J35/2473/2011

Sediul social: Timisoara, Str. Iris nr. 21

 

Conturi bancare:

Banca: BCR TIMISOARA

Cont: RO 67 RNCB 0255 1300 9635 0001

sau

Banca: GARANTI BANK
Cont: RO12 UGBI 0000 0920 1565 1RON

 

Certificat web de calitate PC Refurbished


Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /storage/web/pcrefurb/public_html/index.php on line 105